Italië rondreizen langs pareltjes van hotels, voor een onvergetelijke vakantie!


Met Las Perlas reis je ontspannen per (huur)auto door afwisselend Italië en verblijf je in hotels waar je helemaal blij van wordt!
Deze karaktervolle accommodaties zijn de basis van onze gevarieerde individuele Italië rondreizen, van hieruit ga je het land van de glooiende landschappen met statige cipressen, de beste cappuccino, de middeleeuwse dorpjes en de levendige steden, de betoverende Amalfikust, de diep blauwe ansichtkaart meren, de uitgestrekte witte stranden in het zuiden en natuurlijk de écht veel lekkerder pizza´s ontdekken en beleven.
 
Pareltjes van hotels
Verblijf in een middeleeuws Palazzo, een grothotel in de sassi van Matera, een kasteeltje in de Toscaanse heuvels, een sfeervolle B&B waarvan de eigenaar fantastisch blijkt te kunnen koken, een stijlvolle masseria tussen de olijfvelden in Cilento, je eigen trullo in Puglia, een historisch klooster in Le Marche of dat romantische hotelletje met terras aan het Comomeer. Een aantal van deze heerlijke logeeradressen uit ons grote en gevarieerde aanbod vind je als voorbeeld op deze site.
Al onze accommodaties zijn zeer verschillend van elkaar maar hebben twee dingen gemeen, ze hebben karakter en ze zijn stuk voor stuk door ons persoonlijk bezocht!
 
Persoonlijke excursies
Je Italië rondreis laten we je vervolgens volop beleven met onze vele originele excursies welke zelf niet makkelijk te regelen zijn.
Maak een landelijk tochtje in een heus Fiatje 500; ontrafel de segreti di cucina tijdens een kookworkshop in het diepe zuiden; doe op Sicilië mee met een trektocht de Etna op; scheur door Umbrië op een Ferrari rode Vespa scooter; fiets door velden vol met zonnebloemen; geniet van een wijnproeverij met overheerlijke Italiaanse wijnen; teveel om op te noemen en bij alle excursies maak je kennis met die heerlijke lokale bevolking.
 
Italië rondreizen op maat
Las Perlas Italië rondreizen zijn op maat, in overleg stellen we je persoonlijke rondreis samen op basis van je interesses en budget.
Maak kennis met onze kwalitatieve en gedetailleerde Italië rondreizen en wordt net zo enthousiast als wij over dit fantastische land. Beleef La Dolce Vita in al zijn facetten!


tip Op deze site vind je een selectie van heerlijke hotelpareltjes.
Ons totale aanbod is echter vele malen groter, zodoende hebben wij
altijd wel een fantastisch logeeradres voor je in petto!


Las Perlas vestigingen
Las Perlas heeft zowel een vestiging in het zuiden van Spanje als in de gezellige binnenstad van Utrecht. Op afspraak kun je ons kantoor in Utrecht bezoeken om je Italië rondreis op maat gezamenlijk met ons door te spreken.
 
Boek je een rondreis Italië van minimaal 14 dagen bij ons dan ontvang je een superleuk Italië reisboek van ons kado!
 
Las Perlas organiseert tevens bijzondere rondreizen naar Spanje én Portugal, neem eens een kijkje op onze andere websites Las Perlas Spanje, Las Perlas Andalusië en Las Perlas Portugal!
 
19 oktober 2017

Las Perlas
Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
Tel.: 030-737 0817
E-mail: info@las-perlas.eu